GEKO ISOLERINGSMASKINER

intelligenta lösningar för byggpraxis,

isolering ock högeffektiv isoleringsmaskin


GEKO-Maschinenbau GmbH grundades på 1990-talet. Uppstod från Heinrich Matthies byggnadslåssmedföretag, som hade varit beläget i Sehnde nära Hanover sedan 1900. Under åren fram till 1950 handlade detta företag bland annat med jordbruksmaskiner och mopeder och agerade som en låssmed. Fram till 90-talet drev företaget som en låssmed och tvåhjuling. Kylskåp var alltid angelägna om att experimentera före 1950 och till och med metallbåtar byggdes på 1980-talet. Tillförlitligheten och livslängden för de handlade och tillverkade produkterna är fortfarande ordspråkiga i regionen idag.


På grund av anslutningen till manuell och permanent handel användes naturliga byggnadsmaterial också för ett byggprojekt. Detta skapade anslutningen till nya typer av isolering, som huvudsakligen är baserad på naturliga råvaror. Utvecklingen av en ny typ av isoleringsbehandlingsmaskin, som ursprungligen planerades som en ren ingenjörstjänst, har nu resulterat i ett företag som arbetar med avdelningen för maskinteknik vid försäljning, tillverkning och utveckling av maskiner för bearbetning av lösa isoleringsmaterial.


Divisionen GEKO-isoleringssystem säljer nu byggmaterial som står för solid hantverk och som kan bearbetas med traditionella metoder såväl som nya, rationella metoder. Fokus ligger alltid på en hållbar och stabil användning av byggmaterial för byggnader som gör det möjligt för oss att leva ett hälsosamt och tillförlitligt liv i årtionden. Fokus ligger på utbudet av ekonomiska och billiga produkter samt deras användbarhet och miljökompatibilitet.